2012. augusztus 14., kedd

A megdizájnolt olívás üveg

"A" verzió:
Igen, ma ismét azzal a nagyszerű, felemelő érzéssel hajthatom nyugovóra fejem, hogy áldoztam a közért. Azon embereknek, akik nem nyugszanak bele az egyszerű, sablonos megoldásokba, hogy csak úgy, egyszerűen, kommerszen, igen, csak most, csak itt, csak Önöknek, leleplezem áldozatokkal teli, hosszú  kutatómunkám eredményét, önzetlenül.
Tudományos kutatómunkám eredményeképpen végre bemutathatom, hogy egy egyszerű olívás üveg hogyan lényegülhet át pompás színátmenetes virágvázává!
Hogy ezt bárki, aki a dizájnt egy kicsit is szem előtt tartja, költséghatékonyan meg tudja oldani, ezért egy, csupán apró befektetést igénylő megoldás után kutattam. A végeredmény a színezékek fajsúlyában való kutatás hozta meg, a vázaként funkcionáló üveg vizébe sárga és piros ételfestéket csöppentettem, azok pedig különböző fajsúlyuknál fogva pompázatos színátmenetet képeznek, így kiemelve a fehér virág nemes egyszerűségét.

Köszönöm, hogy megtehettem Önökért!

"B" verzió:
- Ehhez a hosszú izéhez pont elég lenne egy üveg, még jó hogy van gravírozva vagy 40 db. De hát mivel reklámoznám magam, ki kellene emelni a gravírt. A gyurmagyártásból maradt még az a rikítóra bekevert narancssárga ételfesték, jó az ide...
Vazzze, ez szétvált, de marhajó!!!! Hol a fényképelő???





Az utolsó kép másfél nappal a "felfedezés" után készült, még mindig marhajó. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése