2013. június 22., szombat

VAKÁCIÓ!

Én is számoltam már a napokat, mert  a héten szabin vagyok! :) Amikor munkanélküliként tengettem itthon kissé monoton napjaimat, akkor nagyon vágytam arra, hogy egyszer vágyjak arra, hogy itthon legyek...:)

Mostanság kicsit kevés alvás jutott, fáradt voltam és örökké rohantam. Ballagásból kifolyólag, főleg. Nálunk ugyan most senki sem ballagott, de bevállaltam a helyi nyolcadikosok búcsúajándékát a tanári karnak, a takarító néniknek, a konyhás néniknek, a karbantartóknak, meg szerintem mindenkinek, aki valaha is megfordult ebben az iskolában (legalábbis úgy éreztem a huszonvalahanyadik pohár után). Tényleg szívesen meg minden, de annak ellenére, hogy imádok gravírozni, nagyon untam amikor nagyon sokadszorra véstem a pohárba a 2005-2013 feliratot (többek közt).

Most aztán a pihenés jegyében punnyadok, a kismillió eltervezett házimunka, kreatívkodás, világmegváltás, stb. elmaradt. Néhány égetően sürgős dolognak nekiláttam, de inkább nyaralást játszom.

A rózsáimat rendbe raktam, szegények nagyon az elhanyagoltság állapotában leledzenek, bár derekasan virágoztak.
Imádom őket, Gül Babával nagy haverok lettünk volna tuti.
Megnyesegettem őket, levagdostam az elvirágzott részeket, egy komplett akupunktúrás kezelésen át is estem, sz@rrá szurkáltak bosszúból, de most remélem egy újabb virágzás rohammal ajándékoznak meg.Elmentem fodrászhoz is, Lolám az autóm, matuzsálem kora okán felújításra szorul ( 23 éves a drágám), jelenleg szerelőnél, hát igénybe vettem a helyi Volán társaság szolgáltatását.
250 Ft viteldíjért cserébe a Volán felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg! Én nemtom mééé' ment ki a divatból a nyitható ablak a buszokon...? Az az érzés, amikor az ember 20 perc közösségi izzadás után végre kilép a 60 fokos aszfaltra, orgazmisztikus.
Mostanában növesztgettem a hajamat, csak sajnos az én frizura elképzeléseim nem nagyon egyeznek a hajam akaratával és lószőrszerű szerkezetével, közel sem áll úgy, ahogy én szeretném, ezért rábíztam a fodrászra, hogy alkosson valami csajosat belőle, van miből. Nem olcsó szakember, de régebben előfordult, hogy az utcán megállítottak, hogy ki a fodrászom, hogy ilyen kafaságos a frizurám?
Bíztam benne. Óriási hiba volt.
Azt javasolta, hogy legyen féloldalra fésülve, amivel egyetértettem, mert egy régebbi frizurámra asszociáltam, ami ilyesmi volt:

Ezt szerettem.

Ezzel szemben valami emos,  idióta frizurát sikerült alkotnia.
A jobb oldalon jó alaposan felnyírva, a baloldalon hosszabbra hagyva. Aztaqrva... A Zuram reakciója leírhatatlan volt. Tényleg. Csupa sípszó. 


Hogy mit bosszult meg rajtam nem tudom, mert most legalább egy hónap, mire emberszabású lehetek megint. 

2 megjegyzés:

  1. gyönyörűek a rózsák. Hajadra mosmá nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés